Τι είναι η House Clean

H εταιρία καθαρισμού House Clean , παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες καθαρισμού σε ολόκληρο το νομό Αττικής, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές! Σας παρέχουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στο τομέα της καθαριότητας σε σπίτια και διαμερίσματα , για όλες τις δουλειές του σπιτιού σας, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μας χρειαστείτε!

Τα καθήκοντά της εταιρίας House Clean περιλαμβάνουν το πλύσιμο πιάτων , το σκούπισμα , το σφουγγάρισμα , το σιδέρωμα, και ότι περιλαμβάνει ο γενικός καθαρισμός μιας κατοικίας. Επίσης σας παρέχουμε προσωπικό σε ιδιαίτερες περιπτώσεις , όπως γιορτινά καλέσματα κ.α .

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από το site μας την περιοχή στην οποία μένετε και τον/την εργαζόμενο-η ,τους οποίους επιθυμείτε και έπειτα η House Clean αναλαμβάνει τα πάντα εξολοκλήρου! Εμπιστευτείτε μας!

H House Clean έχει μια επιτυχημένη πορεία και διαθέτει άριστο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με σκοπό να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στο τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. Η εταιρία House Clean προσπαθεί να γίνεται συνεχώς καλύτερη στο τομέα του καθαρισμού , ώστε να μπορεί να καλύπτει εξολοκλήρου τις απαιτήσεις σας , για το λόγο αυτό η House Clean έχει πιστοποιήσει τις διαδικασίες της με βάση το σύστημα ποιότητας του Ελληνικού οργανισμού Τυποποίησης ΕΝ ISO 9001:2008 στο τομέα της παροχής υπηρεσιών καθαρισμού και υγιεινής κτιρίων .

Η House Clean θα ικανοποιήσει με υπευθυνότητα κάθε σας ανάγκη σε ό, τι έχει σχέση με την καθαριότητα και όχι μόνο, στο χώρο της κατοικίας σας. Η House Clean παρέχει στους πελάτες της εξαιρετικές & οικονομικές υπηρεσίες καθαριότητας. Το αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο του καθαρισμού είναι η εγγυημένη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με γνώμονα την ευελιξία που παρέχει το συνεργείο καθαρισμού της House Clean, την οικονομία και την υπευθυνότητα απέναντι στον Πελάτη.

Οικονομικό
5,5 €/ώρα
Αν χρειάζεστε το προσωπικό μας από 7 έως 8 ώρες εργασίας. Το πακέτο που προτιμούν οι περισσότεροι πελάτες μας
Ευέλικτο
6,5 €/ώρα
Αν χρειάζεστε το προσωπικό μας από 5 έως 6 ώρες εργασίας. Για την επιπλέον βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού σας
Βασικό
7,5 € /ώρα
Αν χρειάζεστε το προσωπικό μας από 3 έως 4 ώρες εργασίας. Για να ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες δουλειές σε λίγη ώρα.
Συμμάζεμα
8,5 €/ώρα
Αν χρειάζεστε το προσωπικό μας από 1 έως 2 ώρες εργασίας. Για την επιπλέον βοήθεια στο τελείωμα της καθαριότητας.