Σιδέρωμα στο σπίτι

Η House Clean ήρθε για να σας απαλλάξει….. Σκοπός μας είναι να σας χαρίσουμε ελεύθερο χρόνο αναλαμβάνοντας την χρονοβόρα υπόθεση του σιδερώματος των ρούχων.

Φιλοσοφία μας είναι η επαγγελματική εξυπηρέτηση προσφέροντας πάντα το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα τηρώντας όλες τις προδιαγραφές καθαριότητας και υγιεινής. Με προσοχή και φροντίδα η House Clean μπορεί να προσφέρει μια ειδική υπηρεσία σιδερώματος , σε όλες τις περιοχές της Αττικής, με εκπαιδευμένους και έμπειρους  καθαριστές.

Επαγγελματική  και αποτελεσματική εξυπηρέτηση , με προσοχή και φροντίδα στη λεπτομέρεια , από 5,5€ / ώρα, αποκλειστικά στο χώρο σας  !!!

Χαρείτε τα φρεσκοσιδερωμένα σας ρούχα , οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τα χρειαστείτε, και απαλλαγείτε από υποχρεώσεις που προκαλούν πονοκέφαλο! Αυτή η σχετικά καινούργια υπηρεσία μας, έχει λύσει οριστικά το πρόβλημα του σιδερώματος σε πάρα πολλά σπίτια όχι μόνο για την διευκόλυνση που παρέχεται στους πελάτες μας αλλά και για την οικονομία που έχουν στο τέλος του μήνα.

Εσείς πλένετε τα ρούχα κανονικά στο σπίτι σας, και αφού στεγνώσουν ξεχωρίζεται αυτά που χρειάζονται σίδερο  . Από εκεί και έπειτα, αναλαμβάνουν οι ειδικοί της House Clean.

Δοκιμάστε το συντομότερο αυτήν την υπηρεσία και θα διαπιστώσετε μόνοι σας, ότι η διευκόλυνση δεν έχει να κάνει μόνο με την απαλλαγή σας ίσως από την πιο βαρετή δουλειά του σπιτιού, αλλά κυρίως σε οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος και δικού σας χρόνου. Εμπιστευτείτε τη  House Clean και Δώστε στα ρούχα σας την φροντίδα που τους αξίζει!

2874

Σιδερώματα και συνεχίζουμε

14340

Ώρες σιδερώματος

1024

Ευχαριστημένοι πελάτες

 • Μιράντα Αδαμοπούλου
  Ευγένεια, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμός, απίστευτες τιμές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την υπηρεσία σας καθώς και ότι άλλο παρέχετε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
  Μιράντα Αδαμοπούλου
  Ιδιώτης - Ψυχικό
 • Σωκράτης Καγιάς
  Ευχαριστώ πολύ για το σιδέρωμα των ρούχων μου και όχι μόνο. Μεγάλη διευκόλυνση κάθε εβδομάδα να μου σιδερώνετε τα ρούχα και να τα τακτοποιείτε. Η τέλεια λύση για ένα εργένη σαν εμένα.
  Σωκράτης Καγιάς
  Ιδιώτης - Νέο Φάληρο
 • Σοφία Κεντέρογλου
  Με 3 παιδιά και δουλειά μου λύσατε τα χέρια με το σιδέρωμα. Ευχαριστώ και τις 2 κοπέλες που έρχονται σε εβδομαδιαία βάση για το αποτέλεσμα τους και την ευγένεια τους. Καταπληκτικές τιμές, χαρούμενο προσωπικό και Άγγλοι στα ραντεβού τους.
  Σοφία Κεντέρογλου
  Ιδιώτης - Πανόραμα Βούλας