Προσφορές

Προσφορά Club 8 επισκέψεων
8 ώρες ΔΩΡΕΑΝ!!!
Για Κάθε 8 επισκέψεις, απασχόλησης 8 ωρών… Η μία επίσκεψη ΔΩΡΟ!
 
 
 
Super προσφορά 4 ΔΩΡΩΝ
4 υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΔΩΡΟ μία (1) απολύμανση
ΔΩΡΟ μία (1) εποχιακή τοποθέτηση ή αποθήκευση χαλιών και μοκετών στο δικό σας χώρο.
Είτε μία (1) κρυσταλλοποίση (καθαρισμός-γυάλισμα) βεραντών και μαρμάρων .
Είτε έναν επιτόπιο καθαρισμό στις μοκέτες , στα χαλιά σας, σε καναπέδες ή καθίσματα , από έμπειρους επαγγελματίες , με επιλεγμένα μηχανήματα τα οποία διαθέτει η Clean Ηοuse .
 • Αλεξία Οικονόμου
  Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια στην τακτοποίηση και το καθάρισμα του σπιτιού μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κάτι που θα μου έπαιρνε 1 βδομάδα για να το καταφέρω, το προσωπικό σας το έκανε σε μια ημέρα. Τρομερές τιμές και συνέπεια σας προτείνω ανεπιφύλακτα.
  Αλεξία Οικονόμου
  Ιδιώτης - Πόρτο Ράφτη
 • Κατερίνα Αποστόλου
  Ευχαριστώ τον Κύριο Αλέξανδρο Γιαννακόπουλο που έστειλε το προσωπικό τους για να με εξυπηρετήσει και ας τον ειδοποίησα την τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ και της κοπέλες για την αποτελεσματικότητα τους. Εκπληκτικά αποτελέσματα με καταπληκτικές τιμές.
  Κατερίνα Αποστόλου
  Ιδιώτης - Βούλα
 • Γιάννης Ηλιόπουλος
  Επαγγελματισμός, καθαριότητα, εμπιστοσύνη, ακρίβεια, τιμές, χαμόγελο. Είναι από τα λίγα που μπορώ να πω για το προσωπικό και την εταιρία σας. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια στο καθάρισμα του σπιτιού μετά το δείπνο που είχα με φίλους.
  Γιάννης Ηλιόπουλος
  Ιδιώτης - Θρακομακεδόνες
 • Μιράντα Αδαμοπούλου
  Ευγένεια, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμός, απίστευτες τιμές. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την υπηρεσία σας καθώς και ότι άλλο παρέχετε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
  Μιράντα Αδαμοπούλου
  Ιδιώτης - Ψυχικό
 • Ναντίν Μακρυγιάννη
  Ευχαριστώ για την αποθήκευση των χαλιών. Το προσωπικό σας πάντα με το χαμόγελο και βοήθησαν σε ότι ζητήσαμε. Θα σας προτιμήσω για ότι βοήθεια χρειαστούμε στο σπίτι ή στο εξοχικό μας.
  Ναντίν Μακρυγιάννη
  Ιδιώτης - Πειραιάς
 • Ελευθερία Παναγούλη
  Μου λύσατε τα χέρια με την βοήθεια σας για το τραπέζι που είχα στο σπίτι για τους συγγενείς μου. Πριν και μετά η βοήθεια σας ήταν απίστευτη και το σπίτι πεντακάθαρο. Οι καλεσμένοι μου το χάρηκαν και εντυπωσιάστηκαν. Ευχαριστώ επίσης και για την ευγένεια του προσωπικού σας.
  Ελευθερία Παναγούλη
  Ιδιώτης - Αγία Παρασκευή
 • Ναταλία Πρωτόπαπα
  Τόσα χρόνια είχα δοκιμάσει άπειρες εταιρίες και δεν έμενα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα. Κάνατε από την πρώτη στιγμή την διαφορά και τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά. Για τιμές δεν συζητάμε καν μιας και είστε μακράν οι Φθηνότεροι.
  Ναταλία Πρωτόπαπα
  Ιδιώτης - Λαύριο
 • Σωκράτης Καγιάς
  Ευχαριστώ πολύ για το σιδέρωμα των ρούχων μου και όχι μόνο. Μεγάλη διευκόλυνση κάθε εβδομάδα να μου σιδερώνετε τα ρούχα και να τα τακτοποιείτε. Η τέλεια λύση για ένα εργένη σαν εμένα.
  Σωκράτης Καγιάς
  Ιδιώτης - Νέο Φάληρο
 • Οικογένεια Μαρίας-Αλέξανδρου Πολίτη
  Σας βρήκα ψάχνοντας στο internet και εντυπωσιάστηκα με τις τιμές σας και την αμεσότητα σας. Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια στο να μαζέψετε τα χαλιά να αλλάξετε τις κουρτίνες και να καθαρίσετε το σπίτι μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό σας για όλα.
  Οικογένεια Μαρίας-Αλέξανδρου Πολίτη
  Ιδιώτης - Νέα Πεντέλη
 • Αγγελική Αλεξάνδρου
  Οι κοπέλες καθάρισαν το σπίτι σαν να ήταν δικό τους και το πρόσεξαν. Πολύ καλές τιμές και φιλικό προσωπικό. Σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας και σίγουρα αποκτήσατε μια τακτική πελάτη.
  Αγγελική Αλεξάνδρου
  Ιδιώτης - Περιστέρι
 • Απόστολος Γεωργίου
  Άψογοι στην δουλειά σας. Χρόνια προσπαθούσα να τακτοποιήσω την αποθήκη και δεν είχα ποτέ χρόνο. Μέσα σε 2 ημέρες την καθαρίσατε και τακτοποιήσατε με χαμηλό κόστος. Βρήκα πράγματα που νόμιζα χαμένα και άδειασε χώρος στο σπίτι με την μεταφορά τους στην αποθήκη. Ευχαριστώ πολύ για όλα.
  Απόστολος Γεωργίου
  Ιδιώτης - Ψυχικό
 • Σοφία Κεντέρογλου
  Με 3 παιδιά και δουλειά μου λύσατε τα χέρια με το σιδέρωμα. Ευχαριστώ και τις 2 κοπέλες που έρχονται σε εβδομαδιαία βάση για το αποτέλεσμα τους και την ευγένεια τους. Καταπληκτικές τιμές, χαρούμενο προσωπικό και Άγγλοι στα ραντεβού τους.
  Σοφία Κεντέρογλου
  Ιδιώτης - Πανόραμα Βούλας
 • Κατερίνα Μπαξεβάνη
  Σας βρήκα από διαφήμιση στο Facebook και διαβάζοντας τα σχόλια θέλησα να δοκιμάσω την υπηρεσία σας. Έμεινα 101% ικανοποιημένη από τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ τις κοπέλες για όλα.
  Κατερίνα Μπαξεβάνη
  Ιδιώτης - Σούνιο
 • Νανά Γιαννοπούλου
  Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Ειλικρινά μου λύσατε τα χέρια και πολλά προβλήματα. Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω την αποθήκη μου. ΕΙΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ!!!
  Νανά Γιαννοπούλου
  Ιδιώτης - Άνω Πατήσια
 • Αντιγόνη Αντωνοπούλου
  Η βοήθεια σας πριν και μετά του πάρτι για το παιδί μου ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ την υπάλληλο σας για την βοήθεια που μου προσέφερε και για τις 2 ώρες επιπλέων που χρειάστηκε να κάτσει. Άψογη εξυπηρέτηση και τιμές. Ήδη 2 φίλες από το πάρτι ζήτησαν πληροφορίες και για το πάρτι τον παιδιών τους.
  Αντιγόνη Αντωνοπούλου
  Ιδιώτης - Χαιδάρι
 • Γιάννα Αποστολοπούλου
  Να είστε καλά παιδιά. Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω και πάλι την αποθήκη και να είναι όλα τακτοποιημένα. Ευχαριστώ τα παιδιά που στείλατε για την ευγένεια και την εργατικότητα τους. ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!
  Γιάννα Αποστολοπούλου
  Ιδιώτης - Χαλάνδρι
 • Οικογένεια - Κυριακού
  Κάνατε την πρόσφατα ανακαινισμένη εξοχική μας κατοικία να αστράφτει από καθαριότητα. Ευχαριστούμε το συνεργείο σας για την συνεργασία. Κάθε χρόνο θα σας προτιμάμε για το εξοχικό μας.
  Οικογένεια - Κυριακού
  Ιδιώτης - Ανάβυσσος
 • Μαρία Ιορδάνου
  Ευχαριστώ πολύ τις κοπέλες που έκαναν ότι καλύτερο γινόταν για να γίνει το σπίτι πεντακάθαρο. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα.
  Μαρία Ιορδάνου
  Ιδιώτης - Μαρούσι

Ωράριο λειτουργίας

 • 7 – 9
 • 7 – 9
 • 6936765777