Καλέσματα στο σπίτι

Οι περισσότεροι χαιρόμαστε να οργανώνουμε γιορτινά καλέσματα , στο σπίτι με συγγενείς και φίλους! Παρόλ ΄αυτά, η προετοιμασία του εορταστικού τραπεζιού και το συμμάζεμα αφού φύγουν οι καλεσμένοι , αποτελεί μεγάλος μπελάς ! Η House Clean σας παρέχει ευπαρουσίαστο και εξειδικευμένο προσωπικό της , το οποίο μπορεί να αναλάβει , αντί για εσάς, τόσο το σερβίρισμα στους καλεσμένους , όσο και το γενικό καθαρισμό ,πριν και μετά την αποχώρηση τους. Αυτό περιλαμβάνει κάθε αναγκαία εργασία , όπως το στρώσιμο του τραπεζιού και το μετέπειτα συμμάζεμα και καθαρισμό του , το πλύσιμο των πιάτων , το σκούπισμα, το σφουγγάρισμα, το ξεσκόνισμα ,και οποιαδήποτε οικιακή εργασίας έχετε ανάγκη.

Η μοναδική σας ευθύνη είναι να εξηγήσετε στο προσωπικό μας ,τις ανάγκες σας.

Έπειτα , θα μπορείτε να απολαύσετε τη παρέα , δίχως να ανησυχείτε διόλου, γιατί η House Clean θα φροντίσει να είναι όλα όπως ακριβώς τα θέλετε! Oι έμπειροι συνεργάτες-καθαριστές της House Clean θα φροντίσουν για τον άριστο καθαρισμό του χώρου σας! Προσόν μας η ευγένεια, η αξιοπιστία και η υπευθυνότητα.

Υπηρεσίες

 • Καθαρισμός σπιτιού , πριν τη συγκέντρωση των καλεσμένων
 • Στρώσιμο τραπεζιού( Σερβίρισμα)
 • Μάζεμα τραπεζιού/πλύσιμο πιάτων
 • Καθαρισμός σπιτιού ,μετά τη συγκέντρωση

 • Αντιγόνη Αντωνοπούλου
  Η βοήθεια σας πριν και μετά του πάρτι για το παιδί μου ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ την υπάλληλο σας για την βοήθεια που μου προσέφερε και για τις 2 ώρες επιπλέων που χρειάστηκε να κάτσει. Άψογη εξυπηρέτηση και τιμές. Ήδη 2 φίλες από το πάρτι ζήτησαν πληροφορίες και για το πάρτι τον παιδιών τους.
  Αντιγόνη Αντωνοπούλου
  Ιδιώτης - Χαιδάρι
 • Γιάννης Ηλιόπουλος
  Επαγγελματισμός, καθαριότητα, εμπιστοσύνη, ακρίβεια, τιμές, χαμόγελο. Είναι από τα λίγα που μπορώ να πω για το προσωπικό και την εταιρία σας. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια στο καθάρισμα του σπιτιού μετά το δείπνο που είχα με φίλους.
  Γιάννης Ηλιόπουλος
  Ιδιώτης - Θρακομακεδόνες
 • Ελευθερία Παναγούλη
  Μου λύσατε τα χέρια με την βοήθεια σας για το τραπέζι που είχα στο σπίτι για τους συγγενείς μου. Πριν και μετά η βοήθεια σας ήταν απίστευτη και το σπίτι πεντακάθαρο. Οι καλεσμένοι μου το χάρηκαν και εντυπωσιάστηκαν. Ευχαριστώ επίσης και για την ευγένεια του προσωπικού σας.
  Ελευθερία Παναγούλη
  Ιδιώτης - Αγία Παρασκευή