Καθαρισμός-τακτοποίηση αποθήκης

Η ύπαρξη ενός στεγασμένου χώρου στον οποίο αποθηκεύονται κάθε μορφής εργαλεία –υλικά , ένα μέρος από τα πράγματα του σπιτιού τα οποία δεν είναι αναγκαία, ή εποχιακά όπως : χαλιά, καλοκαιρινά είδη κ.λ.π, συνεπάγεται τη τακτοποίηση και το Καθαρισμό του.

Η House clean παρέχει έμπειρο προσωπικό το οποίο μπορεί να αναλάβει το καθαρισμό του χώρου σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι χρηστικός και λειτουργικός . Απαλλαγείτε από τη σκόνη που δημιουργείται σε κλειστούς χώρους , όπως είναι τα πατάρια και οι αποθήκες των σπιτιών και εμπιστευτείτε το καθαρισμό στη House clean .

Επιπλέον σε εποχές που χρειάζεται η αποθήκευση ρούχων , χαλιών, και διαφόρων αντικειμένων σε αποθήκες ή πατάρια , η House clean αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία της αποθήκευσης αντί για εσάς ! Γνωρίζουμε ότι , Η μετακόμιση των ρούχων, χαλιών κ.τ.λ. από το πατάρι στην ντουλάπα και τούμπαλιν σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες δραστηριότητες κανενός. Για τέτοιου είδους αγγαρείες λοιπόν, εμπιστευτείτε την εταιρία μας , η οποία εκτός από τον καθαρισμό και την αποθήκευση των αντικειμένων σας μπορεί να σας προτείνει λύσεις και για την οργάνωση και σωστή αποθήκευση τους .

Υπηρεσίες

 • Καθαρισμός αποθήκης
 • Τακτοποίηση/οργάνωση αποθήκης

421

Αποθήκες αστράφτουν

3789

Ώρες εργασίας

390

Ευχαριστημένοι πελάτες

 • Γιάννα Αποστολοπούλου
  Να είστε καλά παιδιά. Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω και πάλι την αποθήκη και να είναι όλα τακτοποιημένα. Ευχαριστώ τα παιδιά που στείλατε για την ευγένεια και την εργατικότητα τους. ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!
  Γιάννα Αποστολοπούλου
  Ιδιώτης - Χαλάνδρι
 • Απόστολος Γεωργίου
  Άψογοι στην δουλειά σας. Χρόνια προσπαθούσα να τακτοποιήσω την αποθήκη και δεν είχα ποτέ χρόνο. Μέσα σε 2 ημέρες την καθαρίσατε και τακτοποιήσατε με χαμηλό κόστος. Βρήκα πράγματα που νόμιζα χαμένα και άδειασε χώρος στο σπίτι με την μεταφορά τους στην αποθήκη. Ευχαριστώ πολύ για όλα.
  Απόστολος Γεωργίου
  Ιδιώτης - Ψυχικό
 • Νανά Γιαννοπούλου
  Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Ειλικρινά μου λύσατε τα χέρια και πολλά προβλήματα. Επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιήσω την αποθήκη μου. ΕΙΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ!!!
  Νανά Γιαννοπούλου
  Ιδιώτης - Άνω Πατήσια