Εποχικό καθάρισμα στο σπίτι

Κουράζεστε και μόνο στην ιδέα , ότι κάθε άνοιξη, πρέπει να καθαρίσετε , να μαζέψετε και να φυλάξετε τα χαλιά σας μέχρι τον επόμενο χειμώνα , που θα ξαναζεστάνουν το χώρο σας;

Για αυτή τη εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία Εμπιστευτείτε τη House clean! Οι επαγγελματίες της εταιρίας μας, έρχονται στο χώρο σας , καταγράφουν τα κομμάτια , τα καθαρίζουν, και τα αποθηκεύουν χωρίς εσείς να σπαταλήσετε ούτε ενέργεια , ούτε χρόνο. Τα καθαριστικά που χρησιμοποιεί η House clean , είναι πιστοποιημένα και επιλεγμένα για το κάθε τύπου χαλιού, που μπορεί να διαθέτεται, και οι ειδικοί της εταιρίας μας θα φροντίσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα συνεργεία της House clean προσφέρουν απολύμανση και καθαρισμό σε βάθος από δύσκολους λεκέδες στα χαλιά σας, ενώ παράλληλα εγγυούμαστε απαλλαγή από τυχόν ακάρεα και λοιπούς παθογόνους μικροοργανισμούς. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά & φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η House clean υπόσχεται ασυναγώνιστες οικονομικές προτάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να απορρίψετε.

Η House clean Συνδυάζοντας τον σύγχρονο εξοπλισμό, με την άρτια τεχνογνωσία, καθώς και την πολυετή πείρα των στελεχών της, προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού για όλους τους τύπους χαλιών όπως τα χειροποίητα (μεταξωτά – μάλλινα), hand-tuft (τύπου χειρός – saggy), μηχανοποίητα, μοκέτες,φλοκάτες, sheep skin (δέρμα).

Εκτός από την υπηρεσία εποχιακού καθαρισμού χαλιών , η House clean επιπλέον διαθέτει μια ευρεία γκάμα στις εποχιακές υπηρεσίες καθαρισμού. Λόγου χάρη , η House clean την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει έμπειρο προσωπικό το οποίο μπορεί να σας εξασφαλίσει , το στόλισμα ή το ξε-στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ή της οικίας σας και τον μετ΄ έπειτα καθαρισμό του, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βασικός σκοπός της House clean , δεν είναι η δημιουργία πελατών , αλλά η δημιουργία συνεργατών .Για το λόγο αυτό λοιπόν, για οποιαδήποτε υπηρεσία καθαρισμού της οικίας σας, η House clean είναι θα είναι πάντα στη διάθεση σας, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Υπηρεσίες

 • Μάζεμα/ στρώσιμο χαλιών
 • Καθαρισμός μοκετών
 • Καθαρισμός κουρτινών
 • Επιτόπιος καθαρισμός σαλονιών/καθισμάτων/πολυθρόνων
 • Καθαρισμός στρωμάτων
 • Γυάλισμα μπαλκονιών, με τα ειδικά μηχανήματα της House clean (κρυσταλλοποίηση)
 • Γενικός καθαρισμός , έπειτα από Εορτές

879

Εποχικοί καθαρισμοί σπιτιών & εξοχικών

9874

Ώρες εποχικού καθαρισμού

547

Ευχαριστημένοι πελάτες

 • Ναντίν Μακρυγιάννη
  Ευχαριστώ για την αποθήκευση των χαλιών. Το προσωπικό σας πάντα με το χαμόγελο και βοήθησαν σε ότι ζητήσαμε. Θα σας προτιμήσω για ότι βοήθεια χρειαστούμε στο σπίτι ή στο εξοχικό μας.
  Ναντίν Μακρυγιάννη
  Ιδιώτης - Πειραιάς
 • Αλεξία Οικονόμου
  Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια στην τακτοποίηση και το καθάρισμα του σπιτιού μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κάτι που θα μου έπαιρνε 1 βδομάδα για να το καταφέρω, το προσωπικό σας το έκανε σε μια ημέρα. Τρομερές τιμές και συνέπεια σας προτείνω ανεπιφύλακτα.
  Αλεξία Οικονόμου
  Ιδιώτης - Πόρτο Ράφτη
 • Οικογένεια Μαρίας-Αλέξανδρου Πολίτη
  Σας βρήκα ψάχνοντας στο internet και εντυπωσιάστηκα με τις τιμές σας και την αμεσότητα σας. Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια στο να μαζέψετε τα χαλιά να αλλάξετε τις κουρτίνες και να καθαρίσετε το σπίτι μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό σας για όλα.
  Οικογένεια Μαρίας-Αλέξανδρου Πολίτη
  Ιδιώτης - Νέα Πεντέλη