Γενική καθαριότητα σπιτιού

Σας απασχολεί το καθάρισμα του Σαλονιού, των δωματίων ή της κουζίνας σας; Δεν έχετε το χρόνο να καθαρίζετε σχολαστικά όλους τους χώρους της οικίας σας και σας απασχολούν δουλειές όπως, το σιδέρωμα των ρούχων ή βαριές οικιακές εργασίες που χρειάζονται δύο άτομα για να έρθουν είς πέρας; Ο Σχολαστικός καθαρισμός ενός σπιτιού αποτελεί αναγκαιότητα, και η House Clean είναι εδώ για εσάς.

Είτε πρόκειται για κατοικία στη οποία πρόκειται να εγκατασταθείτε , είτε πρόκειται για το σπίτι που ήδη μένετε ,η House Clean σας υπόσχεται ότι θα σας το παραδώσει υγιεινό και πεντακάθαρο !

Όταν η δική σας ανάγκη για καθαριότητα του χώρου που ζείτε, συναντά το τέλειο σύστημα οργάνωσης και αποτελεσματικότητας της House Clean , και δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας μας στον τομέα της καθαριότητας, τότε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι, γίνεται για εσάς μια προσιτή και μοναδική πολυτέλεια. H House Clean διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί και στις πιο σύνθετες ανάγκες καθαριότητας. Η εξειδίκευση επιτυγχάνεται με την διαρκή επιμόρφωση σε θέματα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.

Αναλαμβάνουμε τον αρχικό καθαρισμό της κατοικίας σας, όπως επίσης και την συντήρηση της σε πολύ χαμηλές τιμές.

Με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της House Clean και τα φιλικά πάντα στο περιβάλλον υλικά μας, εγγυόμαστε άριστη ποιότητα εργασιών και αποτελεσματικές λύσεις. Η εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει απ ΄ τους πελάτες μας/συνεργάτες , μας υποχρεώνει να προσφέρουμε υπηρεσίες στο χαμηλότερο κόστος.

Η House Clean θέλει και μπορεί να σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών οικιακού καθαρισμού όπως πλύσιμο πιάτων , σκούπισμα , σφουγγάρισμα , σιδέρωμα ρούχων, κρυσταλλοποίηση /γυάλισμα πατωμάτων, καθαρισμό υφασμάτων, καναπέδων , χαλιών, παραθύρων, μπαλκονιών του σπιτιού σας –τόσο εξωτερικά όσο κι εσωτερικά κ.α   Επιπλέον η House Clean αναλαμβάνει υπηρεσίες καθαρισμού και σε τυχόν έκτακτα καλέσματα που μπορεί να έχετε στο σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι σας παρέχει το ευπαρουσίαστο και εξειδικευμένο προσωπικό της , το οποίο μπορεί να αναλάβει , αντί για εσάς , τόσο το σερβίρισμα στους καλεσμένους , όσο και το γενικό καθαρισμό ,πριν και μετά την αποχώρηση τους.

1561

Γενικοί καθαρισμοί σε σπίτια

1423

Ώρες γενικού καθαρισμού

990

Ευχαριστημένοι πελάτες

 • Αγγελική Αλεξάνδρου
  Οι κοπέλες καθάρισαν το σπίτι σαν να ήταν δικό τους και το πρόσεξαν. Πολύ καλές τιμές και φιλικό προσωπικό. Σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας και σίγουρα αποκτήσατε μια τακτική πελάτη.
  Αγγελική Αλεξάνδρου
  Ιδιώτης - Περιστέρι
 • Κατερίνα Αποστόλου
  Ευχαριστώ τον Κύριο Αλέξανδρο Γιαννακόπουλο που έστειλε το προσωπικό τους για να με εξυπηρετήσει και ας τον ειδοποίησα την τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ και της κοπέλες για την αποτελεσματικότητα τους. Εκπληκτικά αποτελέσματα με καταπληκτικές τιμές.
  Κατερίνα Αποστόλου
  Ιδιώτης - Βούλα
 • Μαρία Ιορδάνου
  Ευχαριστώ πολύ τις κοπέλες που έκαναν ότι καλύτερο γινόταν για να γίνει το σπίτι πεντακάθαρο. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα.
  Μαρία Ιορδάνου
  Ιδιώτης - Μαρούσι