Απολύμανση σπιτιού

Η House Clean  αναλαμβάνει  κάθε είδους Απολυμάνσεις σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Η πολύχρονη εμπειρία της House Clean σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζει πάντα τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων  με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας. Διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες απολυμαντές με γνώση, πείρα και κατάρτιση στον τομέα τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν και φέρνουν σε πέρας κάθε είδους απολύμανση με άριστα αποτελέσματα. Με τη συστηματική έρευνα στον ευαίσθητο τομέα των απολυμάνσεων, η  House Clean αναβαθμίζεται συνεχώς

1023

Απολύμανσεις σπιτιού

5478

Ώρες γενικού καθαρισμού

612

Ευχαριστημένοι πελάτες

 • Αγγελική Αλεξάνδρου
  Οι κοπέλες καθάρισαν το σπίτι σαν να ήταν δικό τους και το πρόσεξαν. Πολύ καλές τιμές και φιλικό προσωπικό. Σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας και σίγουρα αποκτήσατε μια τακτική πελάτη.
  Αγγελική Αλεξάνδρου
  Ιδιώτης - Περιστέρι
 • Κατερίνα Αποστόλου
  Ευχαριστώ τον Κύριο Αλέξανδρο Γιαννακόπουλο που έστειλε το προσωπικό τους για να με εξυπηρετήσει και ας τον ειδοποίησα την τελευταία στιγμή. Ευχαριστώ και της κοπέλες για την αποτελεσματικότητα τους. Εκπληκτικά αποτελέσματα με καταπληκτικές τιμές.
  Κατερίνα Αποστόλου
  Ιδιώτης - Βούλα
 • Μαρία Ιορδάνου
  Ευχαριστώ πολύ τις κοπέλες που έκαναν ότι καλύτερο γινόταν για να γίνει το σπίτι πεντακάθαρο. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα.
  Μαρία Ιορδάνου
  Ιδιώτης - Μαρούσι